22 C
Malaysia
Wednesday, December 6, 2023

TGV Mengumumkan E-Kad Marvel Super Pass

Marvel Cinematic Universe kini berada dalam fasa keempatnya, dan pastinya ia akan menjadi kukuh, untuk sekurang-kurangnya. Rangkaian pawagam tempatan TGV ingin memanfaatkannya dengan pengumuman Pas Super Marvelnya. Pengumuman itu dibuat dengan kerjasama Disney, serta Maybank.

Apakah Pas Super Marvel ini? Ringkasnya, ia adalah e-kad yang memuatkan lima tiket wayang. Ideanya ialah anda boleh menebus tiket ini apabila anda menonton filem Marvel di pawagam. Lebih khusus lagi, anda boleh menebus tiket apabila anda menonton Doctor Strange In The Multiverse of Madness, Thor: Love & Thunder dan Black Panther: Wakanda Forever.
Dengan Maybank terlibat dalam perkongsian ini, anda boleh menjangkakan pelanggan bank akan mendapat faedah tambahan. Jika anda Ahli Kad Maybank, anda akan mendapat dua tiket tambahan dalam Super Pass. Tetapi sekatan filem masih dikenakan kepada dua tiket tambahan tersebut.

Marvel Super Pass hanya boleh dibeli melalui TGV Eshop, yang dipautkan di bawah. Ia boleh didapati mulai hari ini pada harga RM90, yang dibahagikan kepada kira-kira RM18 setiap tiket. Jika anda layak mendapat dua tiket tambahan, maka harganya hanya di bawah RM13 bagi setiap tiket.

Sumber: TGV

Jangan lupa untuk menekan butang follow dan like di page rasmi kami di Facebook dan Twitter

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

37FansLike
1FollowersFollow
31SubscribersSubscribe

Covid-19

Malaysia
15,327
Total active cases
Updated on December 5, 2023 7:17 pm

Latest Articles

Skip to toolbar