30 C
Malaysia
Wednesday, December 6, 2023

Teman Wanita Syafi Tee Dikhabarkan Wanita Transgender?

Sama ada anda seorang pelakon, penyanyi, penari, atlet atau pengaruh media sosial, kehidupan pastinya tidak mudah apabila anda hidup di bawah mikroskop. Sangat mudah untuk menjadikan diri anda trend pada masa kini kerana anda hanya perlukan satu skandal buruk dan orang ramai akan bercakap mengenainya selama beberapa hari atau minggu.

Anda tidak boleh berlari apabila anda sedang trending kerana anda perlu berhadapan dengan orang ramai lambat laun. Video tertentu Syafi Tee telah tular dalam talian menunjukkan dia bersama seorang wanita misteri dan kini terdapat maklumat baharu tentang teman wanitanya yang dikhabarkan.
Mari kita imbas kembali. Pelakon Syafi Tee menjadi tajuk utama minggu ini apabila videonya menjadi viral di media sosial. Video itu nampaknya diambil dari akaun TikToknya (kini dipadamkan) menunjukkan dia mencium seorang wanita misteri, dikhabarkan sebagai teman wanitanya. Video tersebut telah disiarkan semula di Twitter oleh pengguna @arifeddy12 dan mendapat 67.7k tontonan, 195 tweet semula dan 59 tweet petikan.
Selain bercium antara satu sama lain, video TikTok asal juga menunjukkan pasangan itu berpegangan tangan semasa pergi ke tarikh karaoke. Netizen mendapati kandungan video itu benar-benar mengejutkan, terutama datang daripada pelakon yang juga anak kepada pendakwah dan pensyarah universiti Prof Dr Ridhuan Tee.

Selepas video itu menjadi tular, netizen mengambil kebebasan untuk melakukan sedikit penggalian untuk mengetahui lebih lanjut tentang teman wanita bintang "Budak Intern". Apabila melihat profil Instagram wanita misteri itu, bionya nampaknya berbunyi, "Saya bukan wanita, saya transgender🏳️‍🌈🏳️‍⚧️." Maklumat baharu ini kini membuat pusing kepala.
Selain biodata teman wanita yang dikhabarkan itu, tiada cara untuk mengesahkan sama ada dia sebenarnya seorang transgender atau jika bio itu hanyalah "gurauan". Walau apa pun, itu tidak akan menghalang netizen berkongsi pendapat mereka mengenai penemuan baru-baru ini. Ada yang mengutuk hubungan "haram" pelakon itu manakala yang lain membelanya.

Beberapa komen netizen dalam balasan tersebut disasarkan kepada bapa lelaki berusia 29 tahun itu, Ridhuan dengan ada yang menggelarnya hipokrit kerana sentiasa memberikan pemikiran dan kritikan terhadap kepercayaan dan pilihan selebriti Malaysia. Sesetengah pengguna mengatakan bahawa pendakwah hanya tahu mengurus urusan orang lain kecuali anaknya sendiri.
Bercakap mengenai Ridhuan, dia telah bercakap mengenai tindakan anaknya semalam (Rabu, 25 Mei). Profesor berterima kasih kepada semua orang atas kebimbangan mereka dan percaya bahawa semua ini adalah ujian tuhan. “Saya akui saya tidak sempurna dan memang Iman (iman) seseorang itu tidak boleh diwarisi. Saya harap perkara ini tidak berlaku kepada orang lain”, katanya di laman Facebooknya.

Sumber : Hype / Youtube

Jangan lupa untuk menekan butang follow dan like di page rasmi kami di Facebook dan Twitter

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

37FansLike
1FollowersFollow
31SubscribersSubscribe

Covid-19

Malaysia
15,327
Total active cases
Updated on December 6, 2023 7:09 am

Latest Articles

Skip to toolbar