22.1 C
Malaysia
Friday, February 23, 2024

SEBAGAI TANDA PENGHARGAAN PEKERJA, FAZURA HABIS PULUHAN RIBU BELANJA BEG JENAMA MEWAH UNTUK STAF

PETALING JAYA, 26 April ― Pelakon Fazura menetapkan bar baharu untuk penghargaan kakitangan apabila baru-baru ini membelanjakan ribuan ringgit untuk hadiah untuk pekerjanya.

Dalam video TikTok yang dimuat naik oleh DJ Sonic Hussien, aktres itu dilihat menghulurkan beg tangan Coach kepada kakitangannya.

Harga purata beg buatan jenama mewah itu antara RM1,300 hingga RM1,700.
Sonic Hussien, pengacara televisyen yang sering menjadi pengacara di acara Fazura, turut berterima kasih atas pemberiannya.

Sementara itu, pengguna TikTok memuji Fazura kerana menghargai pekerjanya, dengan beberapa jenaka bahawa mereka juga ingin bekerja untuknya.

“Dia jual tudung mampu milik. Menghargai kakitangannya dengan membeli barang untuk mereka. Rakyat Malaysia gembira untuk menyokongnya,” baca satu komen.
Fazura yang nama penuhnya Nur Fazura Sharifuddin terkenal dengan lagu-lagu hits seperti Hero Seorang Cinderella, Pisau Cukur, dan Gol & Gincu The Series.

Aktres berusia 39 tahun itu juga telah membina nama sebagai usahawan dengan label fesyennya Fazbulous ― koleksi tudung terbaharunya untuk Ramadan habis dijual dalam masa sejam.

Sumber : Tiktok

Jangan lupa untuk menekan butang follow dan like di page rasmi kami di Facebook dan Twitter

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

37FansLike
1FollowersFollow
31SubscribersSubscribe

Covid-19

Malaysia
15,648
Total active cases
Updated on January 24, 2024 5:56 pm

Latest Articles

Skip to toolbar