27.6 C
Malaysia
Monday, December 11, 2023

Program Yamaha Bawa ANDA Boleh Sewa Motosikal Sepenuhnya Dalam Talian Di Itali

Menyewa Yamaha baharu yang berkilat di Itali semakin mudah.

Fikirkan sepanjang perjalanan ke bulan November, 2019 jika anda boleh. Saya tahu, ia kelihatan seperti lama dahulu, bukan? Bagaimanapun, selain berasa seperti kehidupan lain, ia juga apabila Yamaha Motor Europe memulakan program Yamaha YOU Rent di Perancis. Semasa pelancaran, anda boleh menyewa pilihan motosikal dan skuter baharu terbaik Yamaha yang terdapat di pasaran Perancis, untuk masa yang singkat atau seberapa banyak yang anda mahukan. Bunyi agak hebat, bukan?

Maju pantas ke Mac, 2022, dan Yamaha Motor Europe telah menambah baik program Yamaha YOU Rent di Itali! Jika anda ingin menerokai keindahan Itali sambil menunggang basikal, tetapi anda tidak tinggal berdekatan—atau mungkin anda tinggal berdekatan, tetapi anda tidak memiliki basikal, ini adalah peluang yang sesuai. Pelawat boleh terbang masuk dan menyewa basikal, sudah tentu-dan penduduk tempatan juga boleh menyewa basikal.

Walaupun program penyewaan itu bukan berita sendiri, Yamaha baru-baru ini telah mengalihkan program YOU Rent di Itali supaya pengguna boleh melakukan setiap perkara dalam talian. Sebelum ini, anda boleh memilih basikal, dan kemudian memilih lokasi untuk menyewanya. Satu-satunya kesesakan ialah anda perlu menunggu pengesahan pengedar untuk pergi mengambil basikal dan dalam perjalanan anda.
Dengan program Yamaha YOU Rent baharu yang dipertingkatkan di Itali, semuanya kini tersedia dalam talian. Pilih basikal, pilih lokasi, aturkan pengambilan dan bayar sewaan anda—semuanya dalam talian, tanpa kebimbangan. Adakah evolusi ini timbul sebahagiannya kerana pandemik global telah meningkatkan skim pembayaran tanpa sentuh secara umum? Itu nampaknya agak berkemungkinan, tetapi ia juga mungkin berada di sebelah titik apabila ia lebih mudah untuk semua orang.

Seperti biasa, skim pelesenan berperingkat Eropah boleh menjejaskan jenis sewaan yang tersedia untuk anda. Walau bagaimanapun, jika anda mempunyai lesen tanpa had, rangkaian penuh barisan semasa Yamaha boleh disewa. Daripada NMAX 125s kepada Tricities dari semua saiz; daripada pilihan Ténéré 700 biasa atau versi Rally Raid kepada Niken GT, terdapat begitu banyak pilihan yang tersedia.

Sebanyak 30 lokasi Yamaha YOU Rent berbeza disenaraikan pada peta semasa, di pengedar di seluruh Itali. Malah terdapat satu di pulau Sardinia, yang sepatutnya menjadikan penjelajahan pulau yang indah itu lebih mudah.

Sumber : Yamaha Motor Europe Italy, Moto.IT

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

37FansLike
1FollowersFollow
31SubscribersSubscribe

Covid-19

Malaysia
15,327
Total active cases
Updated on December 11, 2023 5:32 am

Latest Articles

Skip to toolbar