22.6 C
Malaysia
Thursday, September 29, 2022

Pemilik kereta tanpa sengaja disiram air sabun ketika cuci kereta

Buat mereka yang memiliki kenderaan pastinya biasa menggunakan perkhidmatan mencuci kereta di kedai. Apatah lagi jika tinggal di kawasan perumahan flat atau apartment yang memerlukan ruang kalau mahu mencuci kereta sendiri.

Namun begitu, baru-baru ini tular satu video dengan paparan seorang lelaki ke premis mencuci kereta. Korang saksikan sendiri rakaman apa yang jadi pada lelaki itu:

Tiktok ztaipan

Menerusi rakaman yang dimuat naik oleh seorang pengguna TikTok dengan nama akaun ztaipan ini dipaparkan seorang lelaki sedang menunggu di dalam kereta yang hendak dicuci. Apa yang membuatkan ramai tertawa adalah apabila pemilik kereta tak sengaja disiram air sabun!

Ini kerana pemandu itu tidak menutup tingkap dan pekerja cuci kereta itu pula tidak perasan dan terus menyiram dengan air sabun. Insiden pemilik kereta tak sengaja di siran air sabun ini telah meraih lebih 3.9 juta tontonan dan 185 ribu likes.

Rata-rata warganet meninggalkan reaksi mereka mengenai perkongsian tersebut di ruangan komen seperti berikut:

“Nak marah tak boleh, dalam hati dia pun tergelak jugak tengok diri dia dimandikan”

“Abang tu ingat dah tutup cermin”

“Kenapa kau tak tutup tingkap mat”

“Mula2 tak perasan, lepas nampak mamat tu gosok buih kat muka dia tu baru perasan tingkap dia tak tutup rupanya”

“Tak baik ketawakan orang..Hahaha memang lawak hehe alahai naya kawan. Maaf saya tak sengaja ketawa”

Sumber : Tiktok

Dapatkan berita-berita terkini dan viral di page kami. Jangan lupa untuk menekan butang Subscribe, follow dan like di page rasmi kami :
Like : Facebook
Follow : Twitter
Subscribe : Youtube

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

37FansLike
0FollowersFollow
31SubscribersSubscribe

Covid-19

Malaysia
24,713
Total active cases
Updated on September 29, 2022 1:02 pm

Latest Articles

Skip to toolbar