22 C
Malaysia
Wednesday, December 6, 2023

Pelanggan Menemui Seekor Katak Dalam Blue Bunny Ais Krim

Perisa aiskrim semakin menjadi-jadi sejak kebelakangan ini. Team Delish telah merangkumi beberapa yang aneh pada musim panas ini, seperti Deviled Egg, Ketchup, dan juga Kraft Mac & Cheese. Kami fikir kami telah melihat semuanya—sehingga siaran Facebook tular tentang campuran aiskrim paling liar ini muncul dalam talian.

Tracy Wiemelt Holtman menyangka dia sedang mengambil satu tab vanila kosong dari pasar raya Hy-Vee tempatannya pada hari yang lain. Tetapi apabila anak perempuannya membuka bekas untuk sudu, mereka mendapati seekor katak (atau katak?) sedang berehat betul-betul di atas aiskrim itu.
Dalam catatan itu, Holtman berkata katak itu terperangkap di bawah penutup plastik tab itu—bermaksud lelaki kecil itu mesti melompat masuk ke kilang Blue Bunny sebelum ia pergi ke lorong peti sejuk beku.

Setelah melihat lebih dekat, kami juga melihat UFO (benda beku tidak dikenali) tertimbus sedikit lebih dalam di dalam aiskrim. Mungkin ada yang mengatakan ia menyerupai kaki serangga. Teori ini mungkin menjelaskan bagaimana katak sampai ke sana pada mulanya, tetapi ia juga menggandakan faktor ick.
Sesetengah orang di internet difahamkan tidak berpuas hati dengan penemuan Holtman, manakala yang lain membuat beberapa jenaka:
Jika anda tertanya-tanya sama ada mereka memutuskan untuk menggali ais krim yang tercemar, jawapannya pastinya tidak. Holtman menyebut dalam jawatan itu bahawa dia merancang untuk memulangkan tab itu kepada Hy-Vee untuk bayaran balik. Blue Bunny masih belum menjawab permintaan untuk komen.

Sumber : Delish

Dapatkan berita-berita terkini dan viral di page kami. Jangan lupa untuk menekan butang Subscribe, follow dan like di page rasmi kami :
Like : Facebook
Follow : Twitter
Subscribe : Youtube

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

37FansLike
1FollowersFollow
31SubscribersSubscribe

Covid-19

Malaysia
15,327
Total active cases
Updated on December 5, 2023 6:16 pm

Latest Articles

Skip to toolbar