21.4 C
Malaysia
Monday, September 26, 2022

Pelanggan bengang pihak KFC hidangkan ayam di atas kertas

“Aku bayar mahal-mahal macam ni ja aku dapat? Hidang makanan atas kertas dengan kotor macam ni!” katanya.

Tular satu video di sosial media hari ini memaparkan seorang pelanggan memarahi seorang staf KFC kerana menghidangkan makanan di atas kertas. 

Lelaki tersebut mendakwa hampir 1 jam menunggu pesanan namun kecewa melihat cara penyediaan makanan yang kotor dan hanya beralaskan kertas.

“Ini lah KFC Malaysia sekarang ni sampai pinggan pun dah tak ada tapi HARGA Naik,kes semalam Di KFC Raub.

Bukan masalah apa pun cuma hidangan tu Di hidangan MCM nak bagi anjing mkn je dah la tunggu sampai 1jam Lepas tu dapat hidangan macam tu.

KFC Malaysia dah tak ada duit ke bila kita tanya jawapan yg di berikan amat mengecewakan.

Manager pun buat tak tahu betul2 buat Aku marah,aku datang nak makan dengan anak aku  lepastu jadi mcm ni. Aku bayar pakai RM malaysia bukan pakai dengan bulu konek bodoh lokasi KFC raub sebelah ipd raub” – luahan pelanggan.

Dapatkan berita-berita terkini dan viral di page kami. Jangan lupa untuk menekan butang Subscribe, follow dan like di page rasmi kami :
Like : Facebook
Follow : Twitter
Subscribe : Youtube

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

37FansLike
0FollowersFollow
31SubscribersSubscribe

Covid-19

Malaysia
25,278
Total active cases
Updated on September 25, 2022 5:21 pm

Latest Articles

Skip to toolbar