22 C
Malaysia
Wednesday, December 6, 2023

Naib Canselor sporting layan graduan ‘naik syeikh’ bersilat ketika terima skrol

Ketika ini, kebanyakan universiti tempatan kembali menganjurkan majlis konvokesyen dengan meriah selepas 2 tahun para graduan terpaksa menunggu serta menghadiri konvokesyen dengan SOP yang ketat.

Terbaharu, seorang pengguna TikTok @swimiss.academy telah berkongsi sebuah video memaparkan seorang graduan yang bersilat ketika mahu mengambil skrol pada majlis konvokesyen Universiti Selangor (UNISEL).

Menerusi video itu, dapat dilihat graduan tersebut santai membuka langkah silat di hadapan Naib Canselor. Difahamkan, graduan itu merupakan penerima skrol terakhir dan Naib Canselor juga ‘sporting’ layan gelagat graduan tersebut.

Video tersebut telah meraih perhatian orang ramai dan rata-rata netizen dilihat memuji keberanian graduan tersebut melakukan aksi silat diatas pentas. Malah, para netizen juga terkejut kerana graduan itu melakukan aksi tersebut.

Tidak hanya itu, ada juga netizen mengatakan mungkin disebabkan ianya majlis konvokesyen universit swasta maka boleh melakukan aksi sedimikian. Malah, segelintir netizen juga mengatakan jika ramai graduan buat pelbagai aksi mesti majlis akan bertambah lama.

Sumber : Tiktok @swimiss.academy

Dapatkan berita-berita terkini dan viral di page kami. Jangan lupa untuk menekan butang Subscribe, follow dan like di page rasmi kami :
Like : Facebook
Follow : Twitter
Subscribe : Youtube

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

37FansLike
1FollowersFollow
31SubscribersSubscribe

Covid-19

Malaysia
15,327
Total active cases
Updated on December 5, 2023 4:15 pm

Latest Articles

Skip to toolbar