21.9 C
Malaysia
Thursday, May 25, 2023

MV Agusta Menggoda Superveloce One-Of-One Testalarga

Namun, tiada tarikh keluaran telah ditentukan.
MV Agusta tidak asing dengan model pengeluaran yang cantik dan terhad. Superveloce telah menjadi kanvas untuk beberapa edisi jenama yang paling diidamkan dalam ingatan baru-baru ini.

MV Agusta Ago adalah salah satu edisi sebegitu antara banyak yang terhad bilangannya. The Ago, khususnya, terhad kepada pengeluaran 311. MV Agusta juga mempamerkan karyanya di EICMA 2021 dan ia juga memenangi anugerah "Bike Paling Cantik" pada pameran itu tahun lepas.

Kini, untuk tahun 2022, jenama itu mengusik kami sekali lagi dengan keluaran lain yang unik dipanggil Testalarga, yang diterjemahkan daripada bahasa Itali kepada "Broadhead." Teaser awal untuk motosikal itu disiarkan kira-kira empat hari lalu di Instagram.

Foto muka depan utama ialah tempat duduk Superveloce berlubang suede. Tangkapan terperinci lain termasuk apa yang kelihatan seperti tangkapan fairing kiri motosikal yang juga mempunyai tebuk serta melihat skema warna basikal. Nampaknya MV Agusta akan menggunakan palet warna yang serupa dengan Ago dengan warna merah, putih dan emas. Jika anda melihat dengan teliti, anda akan melihat bahawa MV Agusta akan pergi dengan sepasang roda kuning, sekurang-kurangnya di hadapan.
Tangkapan seterusnya menunjukkan ekor Superveloce yang merangkumi butiran seperti Tricolore Itali, serta nama edisi yang tertera pada cowl. Kami kemudian mendapat pukulan penutup bahan api, yang mempunyai percikan emas untuk diikat dengan seluruh basikal. Pertunjukan terakhir dalam teaser awal ialah tangkapan belakang basikal, dan anda juga boleh memilih petua ekzos dwi yang melambai ke arah anda dari bahagian bawah imej.

Berikutan teaser awal, MV Agusta kemudian menyiarkan imej lain di kedua-dua suapan Facebook dan Instagramnya. Kali ini, kami dihidangkan dengan pukulan suku belakang ekor basikal yang mendedahkan bahawa roda belakang akan disiapkan dengan emas, dan dibalut dengan tayar Pirelli.
Catatan itu berbunyi bahawa Testalarga akan mempunyai masa 0 hingga 100 kilometer sejam (62 batu sejam) hanya 3.05 saat dan masa 0 hingga 200 kilometer (124 batu sejam) hanya 9 saat.

Kemudian itu sahaja buat masa ini. MV Agusta tidak menyatakan sebarang tarikh keluaran atau pelancaran. Jenama itu hanya memberitahu kami untuk "Nantikan pelancaran penuh #Testalarga." Baiklah, baiklah, MV, Kami akan tunggu sebentar lagi.

Sumber : Ride Apart

Jangan lupa untuk menekan butang follow dan like di page rasmi kami di Facebook dan Twitter

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

37FansLike
0FollowersFollow
31SubscribersSubscribe

Covid-19

Malaysia
19,122
Total active cases
Updated on May 25, 2023 1:45 am

Latest Articles

Skip to toolbar