22.1 C
Malaysia
Thursday, December 7, 2023

Lelaki Ditangkap Selepas Bunuh Isteri & Anak 3bulan & Melarikan Diri Berbogel Dengan Motosikal

Seorang bapa tergamam melihat anak perempuan dan cucunya berlumuran darah dan tidak bermaya selepas ditikam di leher oleh menantunya di Kampung Bakar Batu hari ini, 4 Julai.
Berdasarkan laporan, dia menerima panggilan telefon daripada anak sulungnya memaklumkan ada masalah di rumah anak ketiganya (anak perempuannya berusia 26 tahun).
“Apabila saya tiba, anak pertama dan kedua saya sudah berada di sana; Saya melihat anak perempuan saya terbaring di hadapan pintu rumah dengan luka di lehernya. Cucu saya juga mengalami luka di lehernya. Ketika itu, ada seorang jururawat yang mengendongnya. Tetapi, saya difahamkan dia ditemui di sebelah ibunya,” katanya.

Wanita itu dan kanak-kanak itu dipercayai dibunuh oleh suaminya yang berusia 25 tahun, yang dilaporkan melarikan diri dari tempat kejadian dengan berbogel motosikal.
Video dan imej yang mempamerkan suspek berbogel turut mendapat perhatian media sosial.

Dalam kenyataan Ketua Polis Daerah Johor Bahru Selatan Asisten Komisioner Raub bin Selamat, beliau berkongsi bahawa suami itu kemudiannya ditahan di Permas Jaya, Johor. Mereka juga berjaya merampas sebilah pisau dan sebuah motosikal berwarna merah.

Kami benar-benar berharap keluarga mangsa sembuh daripada kejadian tragis ini.

Sumber : World Of Buzz

Dapatkan berita-berita terkini dan viral di page kami. Jangan lupa untuk menekan butang Subscribe, follow dan like di page rasmi kami :
Like : Facebook
Follow : Twitter
Subscribe : Youtube

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

37FansLike
1FollowersFollow
31SubscribersSubscribe

Covid-19

Malaysia
15,327
Total active cases
Updated on December 6, 2023 6:12 pm

Latest Articles

Skip to toolbar