21.8 C
Malaysia
Sunday, June 11, 2023

Jam Tangan Casio G-Shock x Rubik’s Cube Tiba Di Malaysia April Ini Dengan Harga RM729

Jam tangan G-Shock Casio telah menyaksikan banyak kerjasama dengan jenama terkenal dari budaya popular, memberikan berbilang jam tangan edisi terhad yang menarik - beberapa dengan reka bentuk atau skema warna yang unik. Baru ditambahkan pada senarai ini ialah jam tangan terbaharu jenama jam tangan itu, yang juga merupakan kerjasama pertamanya dengan mainan paling ikonik di dunia: Rubik's Cube.

Seperti kebanyakan keluaran edisi terhad syarikat, jam tangan G-Shock x Rubik’s Cube baharu adalah berdasarkan model sedia ada yang dihiasi dengan elemen reka bentuk tandatangan rakan kongsi dan warna. Dalam kes ini ialah model Casio G-Shock GA-2100 yang menawarkan antara muka analog dan digital, serta badan minimalis tetapi lasak.
Jam tangan edisi terhad Rubik's Cube, juga dikenali dengan namanya GAE-2100RC-1A, menampilkan muka jam yang menggambarkan sisi biru, merah dan kuning mainan itu. Ia didatangkan dengan bezel tahan kejutan putih dengan aksen hijau dan oren, bersama-sama dengan tali hitam yang menampilkan strap oren dan penjaga hijau. Di belakangnya terdapat plat keluli tahan karat yang diukir dengan logo G-Shock dan Rubik's Cube.
Jam itu disertakan dengan kotak plastik yang, secara semula jadi, bertemakan Kiub Rubik. Turut disertakan dalam pakej ialah bezel gantian hitam yang boleh ditukar dengan yang sudah dilengkapi pada jam tangan. Perlu diingat bahawa siri G-Shock GA-2100 terkenal dengan struktur bezel tanpa skru, yang membolehkan pengguna menukar bezel dengan mudah jika mereka mahu – bermakna anda juga boleh menukarnya dengan bezel rasmi lain yang berbeza-beza warna yang tersedia dalam pasar.
Casio G-Shock x Rubik’s Cube baharu dijangka tiba di Malaysia mulai April 2022 dan seterusnya pada harga runcit yang disyorkan sebanyak RM 729. Jam tangan ini boleh didapati melalui kedai utama G-Shock rasmi di seluruh negara dan kedai dalam talian Casio Malaysia.

Sumber: Casio Malaysia

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

37FansLike
1FollowersFollow
31SubscribersSubscribe

Covid-19

Malaysia
17,316
Total active cases
Updated on June 11, 2023 12:10 am

Latest Articles

Skip to toolbar