21.1 C
Malaysia
Sunday, October 1, 2023

“Ia adalah menyakitkan untuk menonton” – Harith Iskander menyelar Micer Terbuka TTDI Untuk Persembahan Biadap

Semua orang mempunyai sesuatu untuk diperkatakan tentang video viral terbaru seorang pelawak yang mengaku beragama Islam dan menanggalkan tudung dan pakaiannya pada sesi mikrofon terbuka di sebuah kelab komedi TTDI minggu ini.
Dengan JAWI dan polis membuka siasatan berhubung kejadian itu, ramai yang telah membuka media sosial, berkongsi pendapat mereka mengenai perkara itu termasuk pelawak profesional, Harith Iskander.
Berikut adalah video dia menyelar 'pelawak' atas tindakannya.
Dalam video bertajuk: “Ini BUKAN stand-up comedy.”, Harith Iskander berkata, “Ini kenyataan saya. Gadis itu bukan pelawak berdiri.”
“…dan apa yang dia lakukan, BUKAN komedi berdiri.”

Dia menambah, walaupun melakukannya di kelab komedi semasa sesi mikrofon terbuka, "ia menyakitkan untuk ditonton." dan "tiada apa-apa yang lucu tentang apa yang dia katakan atau lakukan."
"Ini bukannya jenaka."
Menjawab mengapa gadis itu berada di atas pentas sebagai permulaan, dia menambah bahawa mana-mana pelawak yang bercita-cita tinggi bermula dengan malam mikrofon terbuka.

“Dia mahu mengejutkan dan menarik perhatian kepada dirinya sendiri. Niatnya adalah untuk mengejutkan dan menyinggung perasaan, oleh itu dia tidak melakukan stand-up comedy.”

Mengakhiri videonya, Harith meminta orang ramai untuk tidak 'menyatukan' tindakan seorang, pelawak 'mental' dengan orang lain dalam perniagaan.

Sumber : World Of Buzz

Dapatkan berita-berita terkini dan viral di page kami. Jangan lupa untuk menekan butang Subscribe, follow dan like di page rasmi kami :
Like : Facebook
Follow : Twitter
Subscribe : Youtube

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

37FansLike
1FollowersFollow
31SubscribersSubscribe

Covid-19

Malaysia
11,212
Total active cases
Updated on September 26, 2023 9:33 pm

Latest Articles

Skip to toolbar