22.2 C
Malaysia
Thursday, June 1, 2023

Ducati Memperkenalkan XDiavel Nera Di Milan, Itali

Lebih gah, dan lebih eksklusif. Hanya 500 unit XDiavel wujud.

Milan menetapkan pentas untuk pelancaran global Ducati XDiavel Nera, motosikal edisi terhad terbaru dari rumah Borgo Panigale. Ducati menggunakan bahagian dalam Kedai Utama Poltrona Frau untuk menarik penutup unit terbarunya yang hanya terhad kepada 500 contoh untuk seluruh dunia.

Dilahirkan daripada kerjasama antara Ducati dan Unit Perniagaan Pergerakan Dalaman Poltrona Frau, XDiavel Nera ialah motosikal unik yang menggabungkan prestasi penuh semangat dengan watak dan estetik yang ditempah khas dengan hidangan mewah dan sedikit eksklusiviti.

XDiavel Nera ialah edisi bernombor yang akan menjangkau 500 unit pengeluaran. Motosikal itu sendiri akan diwarnakan dengan warna hitam, yang dinamakan Ducati sebagai "Black on Black," tetapi apa yang membezakannya daripada XDiavels biasa ialah kemasukan kerja tangan mewah dari rumah Poltrona Frau.
Untuk melihat dengan lebih dekat dan terperinci mengenai XDiavel Nera dan kisah perkembangannya, Ducati turut menyediakan video untuk anda hadam.

XDiavel Nera kini boleh didapati di Ducati Dealerships dan Nera berjaya menyertai seluruh barisan XDiavel yang termasuk XDiavel Dark dan XDiavel S.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

37FansLike
1FollowersFollow
31SubscribersSubscribe

Covid-19

Malaysia
18,510
Total active cases
Updated on May 31, 2023 7:26 pm

Latest Articles

Skip to toolbar