23.9 C
Malaysia
Wednesday, December 6, 2023

Cincin Pintar Gucci x Oura Baharu Akan Menghargai Anda RM 4,160

Pengeluar cincin pintar Oura telah melancarkan produk baharu dengan kerjasama jenama fesyen terkenal Gucci. Hanya dikenali sebagai cincin pintar Gucci x Oura, ia dilengkapi dengan semua ciri pemantauan kesihatan yang terdapat pada penjejak generasi ketiga yang kedua, tetapi dengan bahagian luar yang direka oleh yang pertama.

Khususnya, aksesori pintar kolaboratif ini dihiasi sepenuhnya dengan bahan premium, termasuk asas korundum sintetik hitam, mengelilingi jalinan emas 18 karat dan logo Gucci emas tunggal 18 karat. Seperti yang anda sudah tahu, ini jauh lebih terperinci daripada kemasan standard Oura yang ditawarkan sama ada dalam perak, emas, hitam berkilat atau hitam matte.
Dari segi teknologi, perkakasan yang ditampilkan tidak berbeza dengan apa yang ditawarkan pada cincin pintar Oura generasi ketiga. Ini termasuk ciri penjejakan kesihatan seperti degupan jantung, Sp02, suhu, tidur dan pemantauan kesihatan wanita, sambungan telefon pintar melalui Bluetooth, rintangan air 100m dan sehingga tujuh hari hayat bateri dengan sekali cas. Dan ya, cincin pintar Oura x Gucci juga disertakan dengan pengecas proprietari tersuai yang menampilkan penjenamaan Gucci.
Sudah tentu, penggunaan bahan premium selain menampilkan penjenamaan rumah fesyen mewah mewah pada cincin pintar Oura secara semula jadi akan menyamai tanda harga yang sangat tinggi. Berapa banyak yang anda minta? Bersedialah untuk membelanjakan AS$ 950 (~RM 4,160) untuk karya kerjasama ini, yang kini tersedia untuk pasaran tertentu melalui kedai dalam talian Oura dan Gucci masing-masing.
Untuk rujukan anda, pilihan cincin pintar Oura yang paling mahal (hitam dan emas tersembunyi) mendahului pada AS$ 399 (~RM 1,754), manakala cincin berhias premium yang lebih mesra bajet dari kedai dalam talian Gucci bermula dari AS$ 700 (~RM 3,078) . Tetapi jika anda mesti tahu, cincin paling mahal yang dijual melalui laman web jenama pereka sekarang ialah cincin Gucci Flora 18 karat dengan berlian, yang dijual pada harga AS$ 5,200 (~RM 22,869).

Memandangkan cincin pintar Oura x Gucci boleh melakukan lebih daripada sekadar simbol status yang terletak pada jari anda, mungkin ini bukan pelaburan yang buruk?
Sumber: Oura [1] [2] / Gucci 

Jangan lupa untuk menekan butang follow dan like di page rasmi kami di Facebook dan Twitter

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

37FansLike
1FollowersFollow
31SubscribersSubscribe

Covid-19

Malaysia
15,327
Total active cases
Updated on December 6, 2023 10:40 am

Latest Articles

Skip to toolbar