21.1 C
Malaysia
Thursday, December 7, 2023

Chef selebriti Fazley Yaakob membidas pengguna media sosial yang mengkritik tindakan isterinya yang menindik hidung

KUALA LUMPUR, 6 Mei — Pelakon, penyanyi dan cef selebriti Datuk Fazley Yaakob membidas seorang pengguna media sosial kerana teguran yang disifatkan di luar talian.
Ketika rakan dan pengikutnya meninggalkan ucapan Raya dalam komen kepada klip dia dan isterinya, Datin Azrene Soraya Abdul Aziz dalam pakaian Raya mereka pada hari raya ketiga ― satu komen menyimpang sedikit daripada topik.
Pengguna Instagram, safiyya_zarif_sumayya mengecam tindakan Azrene yang menindik dan mencadangkan agar dia hanya bertindik pada telinga sahaja kerana dia sudah mempunyai ramai anak yang mencetuskan jawapan segera daripada Fazley.

“Ini urusan dia, apa masalah awak? Lagipun dia isteri saya.

"Cukup, pergi, anda tidak perlu masuk ke dalam perniagaan orang lain. Pergi sambut Raya awak secara senyap-senyap,” balas Fazley.

Dia mengambil kesempatan untuk membuat contoh orang itu dengan berkongsi tangkapan skrin ulasan itu dalam catatan berasingan.
Fazley berkata ini bukan kali pertama dia mendapat komen biadab dan memutuskan untuk menampilkannya dalam salah satu siarannya dan bukannya menyekat pengguna seperti biasa dengan orang lain.
Katanya, rakan selebriti lain menerima komen serupa daripada pengguna media sosial secara terbuka membuat kenyataan mengenai penampilan mereka.

“Bukankah mereka ini hebat. Mereka bertindak seperti mereka yang paling sempurna dan selebriti penuh dengan kelemahan yang tidak dapat dimaafkan.

“Bagi mereka yang menerima komen seperti ini, padamkan sahaja dan sekat pengguna. Anda tidak akan kehilangan apa-apa. Lebih baik jika anda mendedahkan mereka seperti yang saya lakukan.

“Supaya mereka mendapat kasih sayang dan perhatian yang sangat mereka dambakan. Salam Aidilfitri semua! Maaf Zahir Batin!” dia menulis.

Catatan Fazley telah mendapat lebih 1,000 suka dengan komen daripada rakan artis dan pengikut yang memuji usahanya.

Sumber : Malay Mail

Jangan lupa untuk menekan butang follow dan like di page rasmi kami di Facebook dan Twitter

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

37FansLike
1FollowersFollow
31SubscribersSubscribe

Covid-19

Malaysia
15,327
Total active cases
Updated on December 7, 2023 10:54 am

Latest Articles

Skip to toolbar