32.1 C
Malaysia
Wednesday, September 27, 2023

Carsome Lantik King Cantona Sebagai Duta Jenama

Eric Cantona akan terlibat secara aktif dalam aktiviti promosi Carsome yang akan datang tahun ini serta kempen pengiklanan seluruh kumpulan di Malaysia, Indonesia dan Thailand.
Platform e-dagang kereta bersepadu terbesar di Asia Tenggara, Carsome telah melantik penyerang legenda Manchester United, Eric Cantona, sebagai duta jenamanya.

Dalam satu kenyataan yang dikeluarkan hari ini, Carsome berkata bahawa Cantona berkongsi pemacu yang sama dan semangat yang tidak henti-henti sebagai syarikat untuk pergi ke atas dan seterusnya untuk peminat dan pengguna mereka.

Dengan pelantikan ini, Cantonal akan terlibat secara aktif dalam aktiviti promosi Carsome yang akan datang tahun ini serta kempen pengiklanan seluruh kumpulan di Malaysia, Indonesia dan Thailand.
“Kami teruja untuk mempunyai Eric Cantona sebagai duta jenama Carsome.

“Saya percaya personifikasi kemenangan dan keberanian Eric yang ditunjukkan sepanjang hayat dan kerjayanya akan membawa kami ke tahap yang lebih tinggi dalam pasaran kereta terpakai sambil kami terus memberikan kepercayaan, ketelusan dan pilihan kepada pelanggan kami,” pengasas bersama syarikat dan Ketua kumpulan Pegawai Eksekutif Eric Cheng berkata.

Carsome berkata Cantona memainkan peranan penting dalam membantu United menamatkan musim tanpa trofi selama 26 tahun selepas dia ditandatangani dari kelab saingan, Leeds United pada 1992.

Ini, menurut Carsome, sangat disamakan dengan syarikat itu "sebagai jenama yang ditetapkan tujuh tahun lalu untuk mentakrifkan semula industri kereta terpakai, pada masa pelanggan sangat kurang kepercayaan dalam pasaran kereta terpakai."

Carsome berkata sejak itu ia telah menjadi piawaian industri untuk pelanggan membeli kereta pra-milik yang terjamin kualitinya.
“Dengan ini, pelanggan boleh merasai pengalaman membeli kereta tanpa kerumitan dan pulang ke rumah dengan yakin dengan kereta yang diperbaharui berkualiti yang telah melalui pemeriksaan 175 mata yang ketat dan proses baik pulih yang giat.

“Yang pertama dalam pasaran yang menawarkan jaminan lanjutan setahun dan jaminan wang dikembalikan selama lima hari, dengan sehingga 30 jenama kereta untuk dipilih, Carsome berkongsi keberanian Cantona untuk memecahkan halangan keadaan normal untuk kekal di atas permainan dan menjadi pemimpin.”

Cantona dalam pada itu berkata bahawa dia gembira melihat kerja progresif dan inovatif yang dilakukan oleh jenama terkemuka di Asia Tenggara seperti Carsome.

"Saya yakin perkongsian kami akan memperkenalkan lebih ramai pembeli kereta kepada piawaian industri tinggi yang ditetapkan oleh Carsome Certified, dan seterusnya mengalu-alukan mereka ke dunia di mana perjalanan pemilikan kereta adalah satu yang dipercayai dan menyenangkan," tambah Cantona.

Bersama-sama dengan pengumuman itu, syarikat itu juga mengumumkan permulaan rasmi kempen 'Carsome x Cantona' di Malaysia dan Indonesia, manakala kempen itu juga akan diperkenalkan di Thailand dalam masa terdekat.

Untuk maklumat lanjut dan kemas kini tentang acara masa depan Cantona, nantikan https://www.carsome.my/ atau halaman media sosial Carsome.

Sumber : The Rakyat Post

Dapatkan berita-berita terkini dan viral di page kami. Jangan lupa untuk menekan butang Subscribe, follow dan like di page rasmi kami :
Like : Facebook
Follow : Twitter
Subscribe : Youtube

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

37FansLike
1FollowersFollow
31SubscribersSubscribe

Covid-19

Malaysia
11,212
Total active cases
Updated on September 26, 2023 9:33 pm

Latest Articles

Skip to toolbar