21.1 C
Malaysia
Wednesday, June 7, 2023

Brie Larson Disahkan Untuk Fast And Furious 10

Francais Fast and Furious telah terus menghasilkan filem selama 21 tahun.
Dalam catatan Instagram oleh Pelakon Vin Diesel telah mengesahkan bahawa pelakon, Brie Larson akan menjadi sebahagian daripada filem Fast and Furious 10 akan datang, yang ditetapkan untuk debut pada Mei 2023. Ansuran baharu francais Fast and Furious ini menandakan 21 tahun sejak filem asal mula ditayangkan pada bulan Jun 2001.

Vin Diesel telah menjadi sebahagian daripada francais filem Fast and Furious sejak filem asalnya. Dengan kerja bermula pada filem ke-10, jelas bahawa keterujaannya untuk francais itu masih kuat, berdasarkan kata-kata ghairah dalam siaran Instagramnya yang menonjolkan ahli pelakon terbaru mereka, Brie Larson.
Vin Diesel terus menulis dalam catatan Instagramnya, "Ya ya ya... anda lihat malaikat ini di atas bahu saya memecahkan saya, anda berkata kepada diri anda "itu Kapten Marvel". Jelas, terdapat cinta dan ketawa dalam imej ini. Walau bagaimanapun, perkara yang anda tidak nampak ialah watak yang akan anda perkenalkan dalam Fast10. Anda tidak tahu betapa abadi dan menakjubkannya dia dalam mitologi kita. Di luar kecantikannya, inteleknya… Oscarnya, haha ​​adalah jiwa yang mendalam ini yang akan menambah sesuatu yang mungkin anda tidak jangkakan tetapi merinduinya. Selamat datang ke FAMILY Brie.”
Francais Fast and Furious juga baru-baru ini mengumumkan bahawa Jason Momoa akan menyertai pelakon sebagai penjahat dalam filem akan datang. Antara Momoa dan Larson, Fast and Furious 10 akan menyertakan beberapa alumni filem Marvel yang hebat bersama pelakon biasa dari filem Fast and Furious sebelumnya.

Francais Fast and Furious mempunyai pangkalan peminat berdedikasi yang melampaui minat terhadap filem. Malah, terdapat juga muzikal berdasarkan filem Fast and Furious yang disokong oleh Vin Diesel secara terbuka.
Adakah anda merancang untuk menonton Fast and Furious 10 apabila ia ditayangkan pada Mei 2023?

Sumber: Vin Diesel

Jangan lupa untuk menekan butang follow dan like di page rasmi kami di Facebook dan Twitter

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

37FansLike
1FollowersFollow
31SubscribersSubscribe

Covid-19

Malaysia
17,316
Total active cases
Updated on June 6, 2023 11:31 pm

Latest Articles

Skip to toolbar