22 C
Malaysia
Wednesday, December 6, 2023

Bintang Pop Justin Bieber Menambah Twist Pada Skuter Vespa Sprint Baharu

Pra-pesanan dibuka pada 20 April 2022.
Jenama skuter Itali ikonik Vespa dengan setia mematuhi bahasa reka bentuk klasik. Walaupun skutik gaya klasik kekal abadi, syarikat tahu bagaimana untuk memenuhi trend semasa. Berikutan kerjasama dengan Giorgio Armani, Christian Dior dan Sean Wotherspoon, Vespa menarik minat golongan muda dengan perkongsian Justin Bieber.
Projek Justin Bieber x Vespa memanfaatkan model Sprint baharu firma itu dalam kapasiti 50, 125 dan 150cc. Skuter ringan itu mematuhi estetika vintaj Vespa dengan lampu hadapan segi empat tepat dan gaya retro, tetapi paparan TFT warna penuh, pencahayaan LED dan ketersambungan telefon pintar memenuhi keperluan golongan muda. Walaupun model Sprint sudah memihak kepada penunggang yang lebih baharu dan lebih muda, bintang pop itu menambah sentuhan bergaya pada reka bentuk.

“Saya suka Vespa, dan bekerjasama dengan jenama klasik sebegitu sangat hebat,” jelas Bieber. “Dapat mengekspresikan diri saya, sama ada melalui seni, muzik, visual atau estetika, mampu mencipta sesuatu daripada tiada - ia adalah sebahagian daripada diri saya. Akhirnya matlamat dalam mencipta dan mereka bentuk adalah sentiasa untuk meletakkan putaran unik anda sendiri pada sesuatu."
Daripada pelana kepada kerja badan, daripada roda 12 inci kepada pelindung haba ekzos, Justin Bieber X Vespa Sprint menyerlah dengan livery serba putih. Jalur warna monokromatik serta-merta menarik perhatian, tetapi dos tambahan pinggul datang melalui grafik nyalaan nada dan penjenamaan Justin Bieber.

"Kali pertama saya menaiki Vespa adalah di suatu tempat di Eropah, mungkin sama ada London atau Paris," dedah Bieber. "Saya hanya ingat melihat Vespa dan menjadi seperti 'Saya mahu menunggang salah satu daripadanya'. Dan saya mempunyai masa yang begitu hebat, hanya angin yang menerpa rambut saya, kebebasan. Ianya menyeronokkan."

Vespa masih belum menyenaraikan harga atau ketersediaan Sprint edisi terhad, tetapi peminat Justin Bieber boleh membuat pra-pesanan skuter kolaborasi mulai 20 April 2022.

Sumber : Ride Apart / Vespa Official

Jangan lupa untuk menekan butang follow dan like di page rasmi kami di Facebook dan Twitter

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

37FansLike
1FollowersFollow
31SubscribersSubscribe

Covid-19

Malaysia
15,327
Total active cases
Updated on December 5, 2023 5:16 pm

Latest Articles

Skip to toolbar