22.6 C
Malaysia
Thursday, September 29, 2022

Bayar RM117 Nak Makan Durian Black Thorn, Tapi Langsung Tak Ada Isi

Bagi penggemar durian, musim buah-buahan itu memang sangat ditunggu-tunggu. Ada yang sanggup berhabis ratusan ringgit hanya untuk menikmati keenakan raja buah kesukaan mereka.

Lapor mothership.sg, seorang lelaki dipercayai membeli sebiji durian premium Black Thorn seberat 1.8 kilogram dengan harga RM117.

Difahamkan, harga bagi sekilogram durian jenis itu adalah RM65.

Melihat kepada berat sebiji durian yang hampir mencecah 2kg tu, mestilah pembeli ingatkan isi dalam padu kan?

Tapi sayangnya apabila buah dibuka, tiada seulas pun isi. Hanya kulit je yang tebal. Aduhai.

Perkongsian itu sehingga kini mendapat lebih 4,000 shares. Di akhir video, pembeli hanya pasrah dan menunjukkan isyarat ibu jari ’good’.

Kredit: mothership.sg | Han Kok Yan

Dapatkan berita-berita terkini dan viral di page kami. Jangan lupa untuk menekan butang Subscribe, follow dan like di page rasmi kami :
Like : Facebook
Follow : Twitter
Subscribe : Youtube

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

37FansLike
0FollowersFollow
31SubscribersSubscribe

Covid-19

Malaysia
24,713
Total active cases
Updated on September 29, 2022 1:02 pm

Latest Articles

Skip to toolbar