22 C
Malaysia
Wednesday, December 6, 2023

Aplikasi Setel Petronas Untuk Apple Watch

Selepas ketibaannya diusik oleh akaun Twitter rasmi perkhidmatan itu lewat bulan lalu, aplikasi Setel untuk Apple Watch kini tersedia untuk pengguna akhir. Secara umumnya, aplikasi itu membolehkan pengguna iPhone mengakses ciri penjanaan Setel secara langsung pada jam tangan pintar apabila mereka berada di stesen Petronas.

Dipanggil Setel Watch, kami tidak dapat mencari aplikasi melalui App Store Apple Watch tetapi sekali lagi, ia adalah aplikasi pendamping dan bukan aplikasi kendiri. Ini adalah sesuatu yang telah dinyatakan oleh Pereka Produk Kanan Setel, Melan Yapa dalam pecahan reka bentuk yang sangat bermaklumat di laman webnya yang, malangnya, telah dialih keluar pada hari kewujudan aplikasi itu diketahui umum.
Walau bagaimanapun, apa yang anda perlu lakukan ialah mengemas kini apl Setel dalam iPhone anda kepada v1.95.1 untuk memilikinya pada Apple Watch anda. Jika anda masih tidak melihatnya dalam Apple Watch anda, buka aplikasi Watch pada iPhone anda dan tatal ke bawah ke Aplikasi Tersedia dalam bahagian Jam Tangan Saya.
Anda kemudian harus melihat Setel Watch sebagai salah satu aplikasi dalam senarai dan hanya tekan butang Pasang untuk memilikinya pada Apple Watch anda. Memandangkan ini adalah aplikasi pendamping, ia tidak akan meminta sebarang butiran log masuk daripada pengguna selagi mereka telah log masuk ke aplikasi Setel di dalam iPhone mereka.

Jangan lupa untuk menekan butang follow dan like di page rasmi kami di Facebook dan Twitter

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

37FansLike
1FollowersFollow
31SubscribersSubscribe

Covid-19

Malaysia
15,327
Total active cases
Updated on December 5, 2023 6:16 pm

Latest Articles

Skip to toolbar